ondersteboven

Sunday, 27 October 2019

Een half jaar verder. Helemaal ondersteboven van alles wat er in deze periode is gebeurd.*spoiler* niks ernstigs hoor :)
Begin mei vertrok ik naar China om er twee maanden te studeren. Vervolgens ben ik nog twee weken gaan verder reizen in China. Het was ècht fantastisch. Ik heb hele leuke mensen ontmoet, nieuwe plekken bezocht en veel geleerd. Niet alleen de taal, maar ook over mezelf. Ik ben erachter gekomen dat ik een hele introverte persoon ben, waar overigens niks mis mee is! In China heb ik twee maanden op een campus gewoond. Dit was een hele toffe ervaring: op jezelf wonen, eten in een kantine en noem maar op. Over al deze avonturen zal ik (hopelijk) gauw iets meer vertellen.Verder ben ik momenteel druk bezig met mijn afstudeerjaar op het HBO en ben ik begonnen met rijlessen. Ruim een week geleden heb ik (na de eerste keer gezakt te zijn) mijn theorie-examen gehaald. Wat een last van je schouders is dat zeg. Daarnaast ben ik ook helemaal ondersteboven van mijn nieuwe sneakers die ik heb ontvangen uit de Sportshowroom. Het zijn de Nike Air Force 1. Ik houd van witte sneakers (ook al wordt het winter) en wat ik er vooral tof aan vind, is dat ze een plateau hebben. Hierdoor zijn de sneakers wat groffer en lijk ik een stukje langer hihi.Tot zover mijn half jaar in een notendop. Eerlijk is eerlijk, het is wel weer even wennen om een post te schrijven hoor. De volgende keer zal ik jullie niet zo lang laten wachten op een post. Beloofd. Denk ik.Zie hier mijn avontuur in China:- Deel 1: met de boot naar Yangshuo

20 comments:

 1. Ben benieuwd naar je verhalen over je ervaringen in China!

  ReplyDelete
 2. Hé wat fijn je terug te zien (of euh.. lezen :p) Je hebt er alvast een supermooie tijd op zitten en ben benieuwd om je verhalen hierover te lezen! En wat een fijne sneakers! Ik heb er zo een paar om te gaan werken (alleen zijn het geen Nike's ;) )

  ReplyDelete
 3. Je sneakers zijn echt heel tof! Leuk ook gedaan zo op deze foto!!

  ReplyDelete
 4. Leuke foto! Ben benieuwd naar je China verhalen :)

  ReplyDelete
 5. ook ik ben heel erg benieuwd naar al je verhalen over China!

  ReplyDelete
 6. aahhh dat avontuur in china klinkt zo nice!!! ik ben benieuwd :) leuke schoenen ook trouwens, love plateaus dan lijk ik groter haha :)

  ReplyDelete
 7. Ik kijk uit naar jouw avontuur.
  Succes met je rijlessen.

  Wat een toffe sneakers, ze lopen heerlijk denk ik.

  Leuk weer wat te lezen hier!

  ReplyDelete
 8. Welcome backkkkk Mei Qi! Zo leuk om weer een blog van je te zien en goed om te horen dat je het zo fijn hebt gehad in China. Je sneakers zijn heel cool, zo mooi wit! Liefs!

  ReplyDelete
 9. Wat gaaf! Spannende tijden dus voor jou.

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. Hi Mei Qi! Amai witter dan wit die nieuwe schoenen van jou! Klinkt inderdaad als een halfjaar met veel avonturen en weinig tijd om te bloggen! Maar ook ik ben zeer benieuwd om enkele van je mooie herinneringen te lezen :)

  ReplyDelete
 12. Zo zot wat je allemaal hebt gedaan over een halfjaar!

  ReplyDelete
 13. Wat een leuke foto! :-D Ik kan niet wachten om meer te lezen over je avonturen in China!

  ReplyDelete
 14. Gaaf dat je naar China bent geweest! Ben benieuwd hoe je dat hebt ervaren. Ik ben zelf trouwens ook bezig met rijlessen en autotheorie dus ik ken de struggle. Ik wens je veel succes :)

  ReplyDelete
 15. Welkom terug! Ik ben ook heel benieuwd naar je China avontuur :)

  ReplyDelete
 16. Ah ik ben benieuwd naar je verhalen. En wat fijn dat je weer terug bent!

  ReplyDelete
 17. The sneakers are the all time favorites for all of us as they give a casual feel and nice look.

  https://atriumproperties.net/

  ReplyDelete
 18. Wat een fijn half jaar! Gaaf dat je in China gestudeerd hebt zeg!

  ReplyDelete
 19. Het is inderdaad leuk om na de theorie eindelijk aan de praktijk te kunnen beginnen van het autorijden. Het is best wel zalig om zelf met de auto naar je locatie te rijden, proficiat! Ook is je blog weer een pareltje om te lezen.

  ReplyDelete