george(ous)

Tuesday, 25 December 2018

Een kopje gevuld met vers gemalen koffiebonen in verschillende kleuren en verschillende kopjes. Ik heb het over mijn cappuccino of toch niet? Iedereen is anders, iedereen is uniek en dat is speciaal. Er bestaat maar één zoals jij. Doe wat je wil doen, wees wie je wil zijn en breng je tijd door met de mensen die je lief hebben. Mensen die je waarderen zoals je bent want je bent geliefd, jij bent waardevol en jij bent uniek. Je bent mooi zoals je bent. Ik vind je mooi zoals je bent. Echt waar. Wees jezelf en wees trots op jezelf. Jij mag er zijn.
De tijd tikt en blijft tikken. Ook al hoor ik dat getik niet op mijn Daniel Wellington, toch blijft de tijd tikken. Wees zuinig met de tijd en breng de tijd door met de mensen die je lief hebben. Maar vergeet ook niet om te genieten en houd tijd over voor jezelf! Ik heb dit wonderschone horloge gekregen. Ik heb ook nog een kortingscode, met de code 'MEIQII' krijg je 15% korting bij elke aankoop!
Verwen je zelf met iets lekkers zoals een smoothie of een stuk gebak. Ga eventjes van huis en ontdek een nieuwe omgeving zodat je even tot rust kunt komen. Je kunt alleen gaan, met je vriendin, je moeder of iemand anders waarmee je je op je gemak voelt. Gewoon er even tussen uit zodat je je hoofd kunt legen.

Ik zat laatst in een café omringt met een prachtig interieur wat matchte met mijn Nike Cortez van Spartoo. Ontzettend fijn om rond te staren met een kop cappuccino in mijn hand. Even rust en even een momentje voor jezelf. 

Neem voldoende tijd voor jezelf! Voor nu wil ik je hele fijne feestdagen wensen en alvast een gelukkig nieuwjaar! X

17 comments:

 1. oke allereerst, thanks voor de reminder! jij bent trouwens ook zo hard gegroeid dit jaar (in bloggen en fotograferen dan toch !) Je foto's zijn zoooo mooi! Waar is dit leuke plekje? Ooh en je schoenen zijn trouwens zo leuk!! Geniet van de kerstvakantie! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dit was in Amsterdam!! Dankje voor je mega lieve reactie!! X

   Delete
 2. Met zo'n mooi interieur krijg je nog meer zin in zo'n zalig kopje koffie.

  En inderdaad geniet van de tijd en blijf jezelf!

  Hele fijne tweede kerstdag!

  ReplyDelete
 3. voor jou hetzelfde, een geweldig 2019! jij bent zo'n lief, en getalenteerd persoon!

  ReplyDelete
 4. Een heel heel fijn einde van het jaar gewenst, lieve Mei Qi! En een goed begin van het nieuwe! <3

  ReplyDelete
 5. Ik krijg helemaal trek in cappuccino!
  Hopelijk heb je fijne feestdagen gehad en ik wens je veel geluk in het nieuwe jaar!

  ReplyDelete
 6. Klinkt fijn<3
  een heel goed 2019 gewenst nog!

  ReplyDelete
 7. Mijn complimenten voor de titel van deze post, echt leuk gevonden. :-) Mooi geschreven stukje en knappe foto's!
  Alsnog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, Mei Qi. ♥

  ReplyDelete
 8. Ik vind het een hele mooie horloge en tekst die je erbij hebt gezegd! Liefde!

  ReplyDelete
 9. Wijze woorden :) en mooie foto’s! Xx

  ReplyDelete
 10. Door je post heb ik nu zin in koffie en taart, heel fijn artikeltje!

  ReplyDelete
 11. Wauw, wat een tof artikel! :-) En de foto's zijn heel mooi.

  ReplyDelete
 12. The blissful aroma of that freshly ground coffee every morning, wakes me up pleasantly and eases me into the daily routine.

  ReplyDelete
 13. The longer the ground coffee sits around, the more stale the coffee becomes.
  Child Actor LA

  ReplyDelete
 14. Ahh. A lovely cup of joe in the morning to revive your body ready for the day ahead.
  https://atriumproperties.net/

  ReplyDelete