boven op de berg

Wednesday, 8 August 2018

Rond 6 uur word ik wakker. Ik draai me voorzichtig om (want mijn bed kraakt), doe mijn ogen dicht en probeer nog even te slapen. Om half 9 lopen we richting het ontbijtzaal. Ik pak een bord en schep wat churros en pannekoekjes op (niet bepaald gezond, maar wel erg lekker). Ik zet weer een paar stappen naar voren om chocoladesaus te pakken. Vervolgens loop ik weer terug naar ons tafel. Ik zet mijn bord op tafel en schuif mijn stoel aan. Genietend van de ochtendzon eet ik mijn bordje leeg.

We hebben nog niet veel op de planning staan en weten eigenlijk nog niet welke plaatsen we willen gaan bezoeken. Na het middageten besluiten we om Castillo Sohail, een kasteel dichtbij ons hotel, te bezoeken.
Eenmaal boven gekomen hebben we een prachtig uitzicht over Fuengirola. Rechts zien we in de verte de zee. We lopen een stukje verder waar we vervolgens omringt zijn tussen gebergtes. Het is zo mooi en rustgevend. Op ons na is er niemand te bekennen. We zoeken een plekje in de schaduw en ploffen neer op een houten railing.

We lopen weer verder en zien plotseling veel duiven vliegen. De muur van het kasteel zit vol met gaten waar allemaal duiven in zitten. Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien. Heel bijzonder! We keren vervolgens weer terug naar het hotel. De rest van de middag genieten we weer van het zonnetje aan het zwembad. Zo, dit was mijn avontuur! De volgende keer ga ik met de trein naar Málaga!

Liefs,Meer Spanje travel diaries:

17 comments:

 1. Waauw, wat een uitzicht! Krijg zo'n zin om naar daar te trekken, haha. Ik zet het in ieder geval in mijn TravelBucketList ;)

  ReplyDelete
 2. Wat maak je toch prachtige foto's! Ik zou daar graag willen zijn nu haha, wat mooi!

  ReplyDelete
 3. Je hebt echt al een mooie fotografie stijl, heel minimalistisch en fijn! X

  ReplyDelete
 4. Ah ik krijg echt honger van je ontbijtje haha! Mooie foto's ook weer!

  ReplyDelete
 5. Mooie foto's girl! Vooral het uitzicht en de kleuren zijn lovely xx

  ReplyDelete
 6. Heerlijk dat je op vakantie bent geweest. De foto's zijn erg mooi!

  ReplyDelete
 7. Hele rustgevende foto's op een of ander manier haha, mooi!

  ReplyDelete
 8. Wat een prachtig uitzicht!<3

  ReplyDelete
 9. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar wauw wat een mooie foto's!

  ReplyDelete
 10. Prachtige foto's & wat een leuke blog heb je. :)

  ReplyDelete
 11. Wat een onwijs mooie foto's! Het ziet er daar echt prachtig uit.

  ReplyDelete
 12. Wat een gave foto's, het lijkt me heerlijk om naar Spanje te gaan!

  ReplyDelete
 13. Mooie foto's! Het lijkt me een leuke plek om eens te bezoeken!

  ReplyDelete
 14. wauw wat een mooie foto's! <3

  ReplyDelete
 15. Ziet er uit als een stevig wandeltochtje, maar eenmaal boven had je dan toch echt een mooi uitzicht? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja zeker!! Het uitzicht was prachtig!! Maar het was vermoeiend (en erg warm die dag) om zo'n stijle heuvel op te lopen haha :)

   Delete