bloei

Sunday, 1 July 2018

Iedereen bloeit. De één harder dan de ander en dat is oke. Wanneer je bloeit, dan ontwikkel je jezelf. Je groeit en je wordt sterker. Ook al denk je soms dat je jezelf niet ontwikkelt, dat doe je toch onbewust. Niet alleen mensen bloeien, ook planten bloeien. De zonnebloem is in bloei, wordt sterker, strekt zich uit en gaat open. 

De afgelopen tijd heb ik mezelf ontwikkeld. Ik ben gegroeid (niet in lengte lol). Inmiddels heb ik eindelijk (!!) zomervakantie. Ik heb alles gehaald, op twee vakken na. Deze moest ik nog herkansen. Ik heb er ook al een terug en deze heb ik gehaald!! Ondertussen was ik ook druk opzoek naar een stageplek, want volgend schooljaar moet ik een half jaar stage lopen. Dit bezorgde me ontzettend veel stress, omdat veel kantoren alleen stagiaires van de universiteit wilden. Ik wilde namelijk ook geen studievertraging oplopen. 

Vorige week werd ik gebeld voor een sollicitatiegesprek. De volgende dag werd ik gebeld en kreeg ik te horen dat ik na de zomervakantie daar stage mag lopen!! Weer een last van mijn schouder. Wat was/ben ik opgelucht en blij!! De tijd drong en ik was ècht bang dat ik geen stageplek kon vinden.

Dit was een kleine update en gedachte die ik even kwijt wilde. Ik hoop dat ik nu weer een beetje in de ritme kom om vaker te posten. Hoe gaat het met jou? Heb jij al zomervakantie? Ik ga binnenkort op vakantie naar Spanje en ik moet nog van alles halen (koffer, slippers, zomerkleding). Eigenlijk alles lol. Stress haha.

24 comments:

 1. oh, zo leuk wat je hier schrijf! Wat goed dat die dingen je allemaal zijn gelukt! Ik moet ook dringend terug in het ritme van het bloggen komen, ik heb het zo gemist! Ik heb al een paar dagen zomervakantie, geniet er ten volle van, jij! <3

  ReplyDelete
 2. Heel trots op je meid! Blijven groeien is de boodschap en je doet het fantastisch. Heel veel plezier deze vakantie.
  Liefs,
  Amber

  ReplyDelete
 3. Wat fijn (en gefeliciteerd!) dat je een stageplek hebt gevonden!! Heerlijk om weer even wat van je te horen <3 Fijne vakantie & ik kan niet wachten om meer van je te horen! xxx

  ReplyDelete
 4. Fijn voor jou dat je al een stageplek hebt gevonden. Ik kan begrijpen dat dit stress bezorgt ;)

  ReplyDelete
 5. Zo mooi geschreven, wééral! Succes met je stage!

  ReplyDelete
 6. Wat super fijn! En nu lekker genieten van je vakantie! :)

  ReplyDelete
 7. Mooie foto's! Gaaf van je stage, echt iets om naar uit te kijken :-)) You go girl!

  ReplyDelete
 8. Wat fijn dat er zoveel gelukt is.
  Straks genieten van de vakantie.

  ReplyDelete
 9. Wat goed! Alvast een hele fijne vakantie. Spanje is een heerlijk vakantieland.

  ReplyDelete
 10. bedankt voor je bezoek!
  fijne vakantie!

  ReplyDelete
 11. Wat gaaf dat je een stageplek hebbt gekregen! En met die herkansingen komt het vast ook wel goed. Geniet van je vakantie!

  ReplyDelete
 12. Su-per spannend zo'n stage! Maar wel heel erg fijn dat je nu al weet dat je na de zomer een plekje hebt. Waar in Spanje ga je naartoe?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, het is zeker heel erg spannend! Ik ga naar Fuengirola :)

   Delete
 13. Wat fijn: op tijd een stageplek! Leuke blog heb je. Ik vond hem via via :-) Zo gaat dat meestal.

  ReplyDelete
 14. Heel leuk meid! Je bent goed bezig! X

  ReplyDelete
 15. Wat mooi die eerste zinnen over ontwikkeling <3 en goed he dat je een stage hebt gevonden! Veel plezier alvast in Spanje :)

  ReplyDelete
 16. Wat goed dat je een stageplek gevonden hebt! Gefeliciteerd!!

  ReplyDelete
 17. Ah heerlijk weer! Zo mooi! Veel plezier in Spanje <3

  ReplyDelete
 18. Wat lekker van die stageplek, en nu vooral gaan genieten van je vakantie! :)

  ReplyDelete
 19. Gefeliciteerd met je stage plaats en veel plezier op vakantie

  ReplyDelete