heb jezelf lief

Sunday, 11 February 2018

de weerspiegeling 
in elke raam
dat ben jij

wees jezelf
bewonder jezelf
en heb jezelf lief


Zo af en toe zijn we onzeker over ons zelf. Gewoon zo maar, uit het niets. Ik denk dat we soms onszelf niet genoeg liefhebben. We staan vaak klaar voor ons mede mens. Maar wanneer is het voor het laatst dat jij ècht tijd hebt genomen voor jezelf? Dat je tegen jezelf hebt gezegd dat je mooi bent? Ik denk dat we dat niet vaak doen. En daar zijn we ons niet bewust van, denk ik. Dus ik wil dit even tegen je zeggen. Je bent wonderschoon. Je bent fantastisch in hetgeen wat je doet. Je bent bijzonder. Iedereen is bijzonder, want er bestaat maar één jij. Heb jezelf lief!

Over drie dagen is het Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Al vind ik dat je elkaar elke dag veel liefde moet geven haha. Maar ik vind ook dat je jezelf lief moet hebben. En dat meen ik oprecht!

Het horloge dat ik met liefde draag is van Daniel Wellington. Met de code '15MEI' krijg jij (jij ja, je bent mooi en bijzonder) 15% korting op de website www.danielwellington.nl.

(De kortingscode is geldig t/m 29 april, niet tot 15 mei!! De code is afgeleid van mijn naam Mei Qi, vandaar haha)

25 comments:

 1. Wat een mooie foto's zitten er ook weer bij! Je hebt het ook weer eens prachtig verwoord.

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige tekst en ook nog eens een hele mooie foto!

  ReplyDelete
 3. Ik had het niet beter kunnen zeggen! Mooie foto's en mooie woorden :)

  ReplyDelete
 4. Wat een gave foto's! Ik vind het een heel mooi horloge.

  ReplyDelete
 5. Mooie foto zeg! En ik ben het helemaal met je eens, we mogen best wat vaker stilstaan bij onszelf en trots zijn op onszelf :)

  ReplyDelete
 6. Super mooie foto. En ook erg goed geschreven! We moeten elkaar (en onszelf!) inderdaad gewoon elke dag liefhebben. Daar moeten we Valentijn eigenlijk niet voor nodig hebben.

  ReplyDelete
 7. Wauw, wat is dit mooi geschreven!

  ReplyDelete
 8. Wauw, dat is zó mooi geschreven en de foto's zijn ook echt prachtig! X

  ReplyDelete
 9. Mooi verwoord – en wat een knappe, sfeervolle foto's!

  ReplyDelete
 10. Mooie foto's! Heel mooi merk is het :)

  ReplyDelete
 11. Heel erg mooi geschreven, en het klopt, we zijn vaak te streng voor onszelf... Knap verwoord!

  ReplyDelete
 12. Echt onwijs mooi! Prachtige tekst ook!

  ReplyDelete
 13. Mooie foto! We staan er inderdaad te weinig bij stil dat we allemaal bijzonder zijn. Iedereen is mooi, hoe hij of zij is. En ik vind je blog echt heel bijzonder. Ik ben er stil van zelfs!

  ReplyDelete
 14. Mooie tekst! Ik vind ook dat je elke dag lief voor jezelf en anderen moet zijn, maar toch goed om er op zo'n dag nog extra bij stil te staan. En, zo'n leuk horloge!! <3

  ReplyDelete
 15. Mooi! Ik ben altijd voorstander van jezelf lief hebben.

  ReplyDelete
 16. Oh, wat een mooie tekst heb je erbij geschreven! Ik geef je helemaal gelijk op het vlak dat je elkaar elke dag liefde en aandacht mag geven. Ontzettend mooie foto's, woah! Het verwondert me keer op keer dat je ze gewoon neemt je gsm.

  ReplyDelete
 17. #selflove yeah! ik begon deze valentijnsdag met bijna een uur selflove yoga, terwijl het zonnetje naar binnen scheen. heerlijk. :)

  ReplyDelete
 18. Mooi geschreven en wat kort maar juist tof artikel!
  Keep on going.:)

  Liefs
  x

  ReplyDelete
 19. Wat heb je dit mooi geschreven. En zo raak. Ik vind het heel lastig om in de spiegel te kijken, ik heb er eentje in de badkamer en verder niet, en ontwijk ook die zoveel mogelijk. Ik zie altijd wel iets wat niet goed is en dan ontwijk ik het liever. Maar ik wil er dit jaar aan werken dat ik wat liever naar mijzelf ga kijken, niet alleen maar fouten maar ook de goede en mooie dingen. X

  ReplyDelete
 20. I praise your words <3 heel heel mooi gezegd.
  xxx

  ReplyDelete
 21. Heb jezelf lief, het mag.

  Wat een mooie tekst Mei Q!

  Groetjes.

  ReplyDelete