avontuur in brussel

Sunday, 24 December 2017

Het is ochtend, vroeg in de ochtend. Het is donker, nog geen zonlicht die naar binnen schijnt. Het is muisstil. Naast mij ligt mijn telefoon die elk moment af kan gaan. De wekker gaat af. Ik schrik en in een mum van tijd zit ik kaarsrecht in mijn bed. Ik sta op, ontbijt en doe nog een paar dingen in mijn koffer. Ik doe de deur achter me dicht. Check of die echt op slot is en ik loop richting de bushalte. Als ik op het station aankom, loop ik richting de juiste spoor waar ik me moet bevinden. Niet veel later komt de trein eraan en gaan we op avontuur in Brussel.

In de trein lezen we het uitgedeelde programmaboekje. Er staan veel dingen gepland, maar er is gelukkig ook nog wat vrije tijd. Want als je met school ergens heen gaat, bestaat het vaak uit activiteiten die school heeft geregeld.

Op de planning stond het Europees Parlement bezoeken (en nog meer activiteiten). Daarvan heb ik geen foto's gemaakt, want uhm vergeten. Maar het was wel interessant!

De volgende dag bezochten we het Hof van Justitie. Na het bezoek gingen we lunchen bij MIM. Terwijl we moesten wachten op onze lasagne, liepen we even naar buiten. Het uitzicht was prachtig zoals je op deze foto's hierboven kunt zien. We zijn vrij snel weer naar binnen gegaan, omdat het buiten best koud was (zonder jas). Niet veel later kwam de lasagne aan. De lasagne was vegetarisch en was gevuld met allerlei soorten groentes. Heel lekker!
Daarna liepen we richting het centrum en gingen we wat winkels in. Vervolgens was het weer tijd om naar huis te gaan. Ik ging naar Brussel met school en we hadden wat geplande activiteiten. Het vloog voorbij. Ik had gehoopt om meer te kunnen zien van Brussel. En ik had ook gehoopt dat ik wat meer foto's had gemaakt haha. Maar wie weet komt er nog een volgende keer! 

Voor nu een hele fijne vakantie, geniet ervan en neem voldoende rust! Ik zal proberen deze vakantie meer posts te schrijven (zodat het niet nog eens zo lang stil blijft), want ik heb het ècht gemist. Maar ik beloof niks haha. En als ik niet nog een post online zet: alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar <3

17 comments:

 1. Oh, wat fijn dat je nog eens blogje hebt geschreven! Het lijkt erop dat je een leuke uitstap hebt gehad, wat mooi! Jij ook alvast hele fijne feestdagen, geniet er ten volle van! ❤ X

  ReplyDelete
 2. Hoe mooi zijn je foto's??? En kei tof gedaan ook zo met dat glitter tapeje, haha. Ik heb het ook allemaal bezocht met school en het was best wel indrukwekkend, haha. Voor jou hetzelfde <3

  ReplyDelete
 3. Oohh echt leuk die collage met dat washitape-dingetje! Voor jou ook gelukkig nieuwjaar! X

  ReplyDelete
 4. Jij ook een hele fijne vakantie en alvast fijne feestdagen! <3 Wat een leuk blogje! Hele mooie foto's en zo leuk dat mini-collagetje :) Hihi, school plant inderdaad altijd zo veel activiteiten op school tripjes!

  ReplyDelete
 5. Zo leuk om te lezen, hopelijk vond je het wat mooi hier in Brussel! Fijne feesten!

  ReplyDelete
 6. Leuk sfeerverslagje! Fijne feestdagen :)

  ReplyDelete
 7. yess, weer een blogje van jou! hoe leuk die foto met de tapejes. brussel wil ik ook nog steeds eens bezoeken <3

  ReplyDelete
 8. Brussel is echt een van mijn favoriete steden om te bezoeken. Echt alles is fotogeniek. Voor jou ook trouwens fijne feestdagen!

  ReplyDelete
 9. Ik ben nog nooit in Brussel geweest, maar het lijkt me heel leuk. Mooie foto's!

  ReplyDelete
 10. Ik ben nog nooit in Brussel geweest, toch maar een keer doen! Mooie foto's heb je gemaakt :)

  ReplyDelete
 11. Ik ben weleens in Brussel geweest, maar door je foto's wil ik nog eens een keertje gaan :) Leuk!

  ReplyDelete
 12. Wauw, ik zou ook heel graag nog een keer naar Brussel gan! Lijkt me een prachtige stad. Xx

  ReplyDelete
 13. wat mooi foto's allemaal en wat een leuk verhaal.. super blogpost

  ReplyDelete
 14. Looking pretty <3 Mooie foto's ook!

  ReplyDelete