een reis om de wereld

Saturday, 18 November 2017

Het is alweer twee maanden geleden dat ik iets van me heb laten horen. Het is net alsof ik een reis om de wereld heb gemaakt. Dat ik even weg was. Was dat maar zo. Ik had het helaas ontzettend druk met school. De titel is trouwens bedacht door de zonnebloemen die je hierboven ziet. Zonnebloemen komen oorspronkelijk uit een gebied dat zich uitstrekt van Midden-Amerika tot het zuiden van Canada. Zij hebben dus een reis om de wereld gemaakt. Maar goed, ik wil jullie eigenlijk even bijkletsen (na die twee maanden stilte). 

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart en het vliegt voorbij. Ik probeer het bij te houden, maar soms gaat dat lastig. De boeken zijn nòg dikker geworden en alles wordt lastiger, maar hé dat hoort er bij. Ik begin ondertussen alweer aan mijn tweede periode, maar ik moet nog wel een beetje wennen. Al heb ik wel alle tentamens van mijn eerste periode gehaald! Dit jaar moeten ik me voornamelijk voorbereiden voor stage. Nadenken over waar ik stage wil lopen. Of ik naar het buitenland wil of niet (waarschijnlijk niet haha). Verder heb ik in de zomervakantie een herkansing gehad en die heb ik gehaald. Dus inmiddels heb ik ook mijn Propedeuse binnen!

Wat betreft het bloggen: ik vind het nog steeds heel leuk! Maar soms heb ik geen inspiratie of geen zin om een post te schrijven (#lui). Ik probeer het toch op te pakken, want ik heb het echt gemist! Ik ben trouwens ook naar Brussel geweest dus misschien dat daarover een travel diary van online komt.

Dit waren mijn twee maanden in een notendop, niet heel bijzonder haha. Fijn weekend! 

16 comments:

 1. fijn dat je je P hebt gehaald! blij dat je toch even een update hebt geplaatst!! ik ben wel benieuwd naar je tripje naar Brussel <3

  ReplyDelete
 2. Proficiat met alles wat je op school hebt bereikt. Hard werk loont! Begrijpelijk ook dat je niet altijd de tijd (of zin) hebt om te bloggen hoor. Al moet ik zeggen dat ik ook wel benieuwd ben naar je uitstapje naar Brussel. Ik vind dat echt zo'n toffe plaats!

  ReplyDelete
 3. Wat mooi, die vergelijking met de zonnebloemen! En het is te begrijpen, ik zit erg vaak in een blogdip, het lijkt wel of ik er niet uit geraak en toch blijf ik het leuk vinden om andere blogjes te lezen! Ben benieuwd naar je uitstapje in Brussel!

  ReplyDelete
 4. Wat goed dat je je P binnen hebt! En ik vind je naam trouwens fantastisch, wat een mooie betekenis!

  Ik heb ook wel eens een dip hoor...er zijn blogcollega's die echt een hele rits aan concepten klaar hebben staan...well not me...ik blog echt van het-moment-bloggen...komt wel weer die inspiratie! Succes met je studie. Liefs!

  ReplyDelete
 5. Ik heb je blogposts ook gemist hoor!

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd met je P! Hoop dat er een Travel Diary komt van je trip naar Brussel. Ben benieuwd! :)

  ReplyDelete
 7. Wat goed! Gefeliciteerd met het behalen van je P! Daar kun je echt trots op zijn! :-)

  Liefs,
  Dascha

  ReplyDelete
 8. Aah snap het helemaal! School gaat natuurlijk voor. Als je ooit weer meer vrije tijd hebt zul je weer meer puf vinden voor het bloggen :) Of inderdaad over je reisjes die je gemaakt hebt! Succes met de 2e periode op school! :)

  ReplyDelete
 9. Ik kan mij voorstellen dat je erg druk met school bent, dan heb je misschien ook niet altijd de energie om nog te bloggen. Gefeliciteerd ook nog met je P!

  ReplyDelete
 10. Oh je bent naar Brussel gegaan?? Wanneer?? Wie weet hebben we elkaar echt nét ontlopen ofzo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ongeveer 2/3 weken terug. Wanneer ben jij naar Brussel gegaan? Zou echt jammer zijn als we elkaar hebben ontlopen!

   Delete
 11. Gefeliciteerd met je propedeuse!! En heel veel succes nog de komende weekjes!
  xxx

  ReplyDelete
 12. Gefeliciteerd met je P! Die studieboeken bijhouden is inderdaad behoorlijk zwaar; ik deed het uiteindelijk pas tijdens het schrijven van mijn essays/papers of voor tentamens... ;) Xx

  ReplyDelete
 13. Ahh gefeliciteerd met je P, mega goed!! Hmm... ik ben wel benieuwd naar je Brussel-ervaringen... :) (en zo leuk dat weetje over de zonnebloemen trouwens! :)

  ReplyDelete
 14. Goed om te horen dat je resultaat boekt met het harde werken. Schrijven op je blog komt wel weer wanneer het wat rustiger word.

  ReplyDelete
 15. Fijn dat je je P hebt gehaald!

  ReplyDelete